Тракийски гъдел

Ние българите си имаме дума за всичко или по модерно казано – разполагаме със спа център – билкова сауна, тракийска баня, масажно студио, открит басейн сред омаята на балкана под веселите слънчеви лъчи.

Тракийска баня
Траките са използвали водата и думите, за да лекуват тялото и душата си. Вярвали са, че духът и тялото на човек са едно цяло, а душата е безсмъртна.
Тракийската баня разполага с тепидариуми за 15 човека в центъра, на които има кръгъл леден басейн. Контрастните температури / вани имат благотворнo влияние върху метаболизма, средство за закаляване, препоръчват се за борба с целулита – кожата става гладка и нежна, за болести свързани със студени крайници и много други.

Билкова сауна
Билковата сауна успокоява ума, изнася напрежението от тялото и внася хармония на всички нива! Сетивата засилват възприятията и ни правят пълни с енергия! Пълно презареждане!
Билковата сауна е с изключително благотворно въздействие върху дихателната система, косата и разбира се, кожата.

Басейн
Магия е! Да плуваш на свеж планински въздух сутрин преди закуска – отваряме рано! През деня това е любимото място на всички – голям басейн с размери 15/7 м и детски басейн за най-малките ни гости. Летният бар предлага пресни плодове и сладолед без захар! Ние се грижим децата ви/ни да бъдат здрави, а за техните родители предлагаме богат избор от напитки.